• Български (България)
  • English (United Kingdom)
  • Russian (CIS)
1 2 3
За ТАКСКОМ
PDF Print E-mail

ТАКСКОМ е дружество основано през 2000г. в гр.Варна, което предоставя правни услуги и консултации в областите на корпоративното право, търговските сделки, преструктуриране, преобразувания и придобивания на дружества, финансово и данъчно право, управленско и инвестиционно консултиране.

Доброто име и доверието на клиентите ни са сред най-ценните активи за нашата компания. Ето защо ние създадохме екип от млади и динамични специалисти, отдадени на своята работа, които се стремят да предоставят своя професионален опит в съответствие с най-добрите европейски практики.

В работата си сътрудничим с партньори, специализирани в областта на финансите и счетоводството, много от които са натрупали значителен професионален опит в международни консултантски компании.

ТАКСКОМ се харесва на своите клиенти не само заради разнообразието на предлаганите услуги, но и заради бързата реакция на служителите и липсата на тежки бюрократични процедури, съпътстващи големите организационни структури.

Наши клиенти са български и чуждестранни компании, на които повече от десет години оказваме съдействие във всички сфери на дейността им.